ياااارب تعجبعكم وبالهنا والشفا
بصيي يا ستي
المقادير
===
كيلو ونصف بطاطس
ربع كيلو لحم مفروم
بيضة كبيرة
ملح وفلفل اسمر
نصف كوب لبن
ملعقة ونصف صلصة
الطريقة
===
نقشر البطاطس ونقطعها قطع صغيرة ونسلقها
ونحط في السلق ذرة ملح واثناء سلق البطاطس نعصج المفروم
والطريقة هي نبشر بصلة متوسطة ونضعها علي شوية ذيت درة او زبدة المتوافر والمحبب ليك لما البصلة يبقي لونها دهبي حطي الصلصة طبعا بعد متدوبيها في شوية ميه وحطي عليها الحمة وكوبية مية وفلفل اسمر حيب الرغبة لما اللحمة تستوي حطي ملحك وكده يبقي العصاج جاهز طبعا البطاطس هتبقي اتسلقت نهرس البطاطس كلها
ونجيب صينية متوسطة وندهنها زبدة ونضع علي البطاطس المهروسة شوية ملح وفلفل اسمر وبياض البيضة اللي عندنا ونصف كوبية اللبن ثم نضع نصف كمية البطاطس المهروسة في الصينية ونضع عليها العصاج ثم نضع نصف البطاطس المتبقي ونحط علي الوش صفارالبيض بعد خلطته بذرة فلفل اسمر وحطيها في الفرن علي الشبكة تلت ساعة وطلعيه وبالهنا والشف وهتدعولي ان شاء الله